2/12/2013

Keçeden kitap ayracı

Selamun Aleyküm herkesee :)


İyisinizdir inşallah. Ben hastayımm bugünlerde şurubu mu dersin hapımı dersin limonlu ayvası mı dersin :) yok anacım geçmiyor boğazlarım fenaa. Allah'ıma şükür yinede iyiyim yılmak yok mutlu olmaya devaam :) Okulların tatil olması bahanesiyle bayağı bir şeyler yaptım yaptıkça mutlu oldum tabii :) Pazartesi okulun başlamasına gelince arkadaşlarımı özledim doğrusu ama keçelerime bu kadar zaman ayıramayacağım için üzülüyorum da. Neyse gelelim bugün Kocaeli'nin bulutlarınaaa :)



 Subhanallah güzellik bunlar yaa :) ne olurdu bulutların üzerinde hoplayıp zıplayabilseydik :)

Geçen yaptığım keçeden ayraçlarımı internetten bulmuştum onlara benzer yaptım fotoğraflarını birazdan paylaşacağım bu aralar semazenlere de taktım ayracını da yaptım :) hatta nasipse arkadaşımla sema kursuna gitmek istiyoruzz :) Hemen çektiğim semazen fotoğrafınıda paylaşayım sizlerle :)
Çok etkileyici bir gösteri bence. İlk gittiğim sema gösterisini benim için çook özel ve değerli bir insanla  izlemiştim ışıklar ve düzen çok etkilemişti tüylerimiz diken diken olmuştu yanii :) aynı zamanda huzur vericiydi. Şimdide gelelim benim semazenimee :) keçeden semazen yaptım sonrada kitabımın arasına koyduum :) Şapkasınıda kadife bir kumaş parçası vardı onunla yaptım.

Birde internetten gördüğüm sevimli bir tavşancık yaptım.
İşte buda aramıza yeni eklenen tavşancığımız :)
Tipe bak şapşal suratt :)

Kalın sağlıcakla..

2 yorum:

  1. Büşracımm semazen ayracına bayıldım. Pek bi manidar :)

    YanıtlaSil
  2. kuzumm hemenn sanada hazırlıyorummm :D biliyor musun yaparken ilk aklıma gelende sendin zatenn :)

    YanıtlaSil