5/10/2013

İncik Boncuk :)

Selamun Aleyküm :) 
 Sizlere yeni öğrendiğim hikayenin bir parçasını anlatacağım :P

Hiç kolye takmayan takmayı da sevmeyen Büşra moda olduğunu görünce beğenmeye başlamış :) Bir gün kafasına takılmış boncuk alıp kendime kolye yapmalıyım demiişş :) o günden sonra çarşıya çıktığı ilk gün boncukçuya gitmiiişş gözüne kestirdiği bir kaç malzemeyi almış..


                     Ve yapmaya koyulmuş. Sonucunda kendine bir kolye yaptığı için mutlu olmuuş :)





 Allah'a emanet olun Duanızı eksik etmeyin :)

8 yorum:

  1. Hikayenin ana fikrini sevdim. Yalnız Büşra kız devam etmiş mi kolye yapmaya, yaptığı güzel kolyeleri hep kendisine mi saklamış :)))
    Büşra bu kadar yetenekliyken arkadaşı neden bu kadar yeteneksizmiş merak ettim doğrusu :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonuna "babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi" demediğin için teşekkür ederimm :)

      Bu Büşra kız daha ilk kolyesini yaptığı içiin diğerlerine kendine saklayıp saklamadığını bilmiyorum hikayenin ilerleyen zamanlarında bunu görürüz sanırım :) arkadaşı yeteneksiz değil kendi yeteneğini fark edemeyen güzel bir arkadaşmış kendi yeteneğini fark etmesi için çok birşey yapmasına gerek yokmuş aslındaa :)

      Sil
    2. Demedim!! :)) İyi ki dememişim :))
      Hikayenin devamının geleceğine dair sinyaller alıyoruz yazardan, hep umut hep mutluluk veriyor sağolsun. Pek tatlıdır kendisi :)
      Yazarın arkadaşı tembelse biraz demek ki ondan böyle oluyordur, gerçi böyle marifetli arkadaşlarının başarısını görmekte mutlu ediyor olabilir arkadaşını :))

      Sil
    3. aslında öyle bir düşüncem yoktu :) yazma kıtlığı vardır bende :) tembel diye birşey yok yok öyle birşeyy :) yaptıklarınıda görüyoruz :) neydii sloganımızz "senin mutluluğun ebnim mutluluğum" :)

      Sil
  2. renk uyumu çok hoş gözüküyor :) ellerine sağlık çok hoş gözüküyor:)

    YanıtlaSil
  3. Aklıma fikir düşürdün :) Ama Yasemin'e katılıyorum, biz de beceri yok :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen yasemine katılma yaa :) istedikten sonra öylede bir yapılıyor ki :) bak yasemin kavanoz süsleyemem demişti ama çokta güzel yaptı senden de böyle çıkışlar bekliyorumm ozaman :)

      Sil