5/23/2013

Fotoğraf çekimi

Selamun Aleyküm :)

Ve yine bir ödev postu, karşınıza daha çook ödev postuyla geleceğim inşallah :) hoşuma gidiyor yaptığım bir şey üzerine iyi yada kötü yorum almak dışarıdan bir görüş çok önemli benim için. Bu yüzden çaylak halimle çaylak fotoğraflarımı sizlere sunuyorum :) 
Aslında fotoğrafların üzerine adımı yazma taraftarı değilim "büşra photography " gibi ama bundan sonra yazacağım gibi görünüyor mecburiyetten fotoğrafı alıp başka insanları kandırma oranı çok yüksek. Kimsenin yanlış anlamasını da istemem öğrenciyim daha ben :)

 Konu : Sanatçı portresi

Benim sanatçılarım da çok ünlüler bir bilseniz :)  hepsine çook teşekküre ediyorum.







           Final ödevime 3 tane fotoğraf koyabiliyordum onlardan 1. si arkası flu olan bu fotoğraf



Semazen ve neyzen kuzular :)















                                                         2. fotoğrafım bu neyzen kuzum                            






Son şarkıyı çal kemancı gelmeyecek o yalancı :)

                                                            3. fotoğrafım da buydu 


Yorumlarınızı bekliyorum merakla :)

Allah'a emanet olun
duanız da eksik etmeyin :)




22 yorum:

  1. çok güzeller özellkle o ney çalan kızlara bayıldım:)
    sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :) evet bana da yardımları çok oldu sağolsunlar :) benden de size bolca sevgiler :)

      Sil
  2. çok hoş kareler yakalamışsın.

    YanıtlaSil
  3. hepsi harika çok beğendim büşra.Ben fotoğraf çekmeyi çok seviyorum 4 yıldır kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum yarı profesyönel makinamla.Atölyelere katılmayı çok istedim profesyönelliğe adım atmak için ama korkuyorum:) yanlış anlamazsan bi sorum olacak hangi kursa gidiyorsun önerebileceğin fotoğraf atölyesi varmı?buraya yazmak istemezsen Özelden de yazışabiliriz seninle :) sevgiler. başarılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. estagfurullah olur mu öyle şey. Ben fotoğrafçılık okuyorum daha ilk yılım kursa gitmiyorum yani senin benden daha çok geçmişin var sevindim fotoğraflarla ilgilenmene seninde yorumların benim için önemli olur :) korkun olasın kesinlikle hem 4 yıldır ilgileniyorum demişsin az zaman değil bu eminim ki çok güzel çekimlerin vardır :) Atölye hakkında pek bilgim yok internetten baktığım kadarıyla var ama bir blogta denk gelmiştim düğün çekimlerine götürmüşler tecrübe olması için keşke burada da olsa kaçırılmayacak fırsatlar. fotokritik var bol bol takip etmeni öneririm orayı biliyorsundur belkide. çok şey katıyor ve fotoğraf değerlerini de yazıyorlar. Nerede oturuyorsun? yorumun içindeçok teşekkür ederim :)

      Sil
    2. Ne güzel bende fotoğraf okumayı çok istemiştim:) 4 yıldır çekiyorum dedim ama kimseden bişey öğrenmedim başkası çektiklerimi görse fenalık geçirir belki:P netten videolar izliyorum birkaç atölye buldum hep beyoğlunun arka sokakları cihangir falan oralarda. Mesela fotokritiği ilk kez duydum bundan sonra takip edicem.teşekkür ederim,Ben Üsküdar'da oturuyorum.Nolur sende İstanbulda oturduğunu söyleeee:)

      Sil
    3. Niye öyle diyorsuun bloğunu gezdimm çokta güzel fotoğrafların varr maşallah :) bence atölyeye gitmeye ne zaman ayır nede bütçe aç internette her şey var inan ki atölyenin farkı sana ödev verecekler onları çekeceksin gerek yok bende yardımcı olurum sana okuldan verilen ödevleri sana da yaptırırım :)) ımmm orda oturuyorum demek çok isterdimm amaa oraya yakın oturuyorum desemde fena olmaz dimii :) kocaeli'ndenim ben izmit :)

      Sil
  4. Çok güzel fotolar bunlar Büşracım,emeklerine yüreğine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğenmenize çook sevindimm :) çok teşekkür ediyorum :)

      Sil
  5. Sen bu işi biliyorsun(nokta!!!)
    :)
    Büşram canım benim model falan lazım olursa hiç uzaklara gitme, beni çağır güzel olmasam da sanatsal faaliyetlerine katkıda bulunmayı çok isterim, gerçektennn :))
    Hocan bu şahane fotoğraflara ne not vericek merak ediyorum, verebilecek bir not bulabilecek mi onu daha çok merak ediyorum :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Estağfurullah bloğumun güzel hediyesi :) modele ihtiyacım olursa hiç uzaklara gitmem İzmit ten Ankara ya gelirim :D güzellik konusunda didişmeyelim bence :) buralarda olsan genelde kullanacağım modelim sen olurdun belkide :) tabii çekimlerimden bıkıpta büşra yeter demezsen :D okadar kolay olsa keşke ne hatalar vardır bu çekimlerde 80 den aşağı vermesinde yeter diyorum :)

      Sil
  6. büşra'cım çok muazzam kareler bunlar.. Bende önce resim sonra fotoğrafçılık okumak istedim ama olmadı resim kursuna gittim ama fotoğrafçılık kursu bulamadım maalesef.. Sen bu konuda çok şanslısın , özel değilse hangi üniversitede okuyosun canım ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim düşünlerin için :) Kocaeli üniversitesine gidiyorum ben. Lisede grafik tasarım okudum bu yüzden çizimlerde yapmıştık kara kalem o biraz yetenek işi olduğu için çizim konusunda da bende pek yetenek yoktur :) o yüzden fotoğrafçılık ile devam ettim.Resim kursuda iyidir. aslında fotoğrafçılık kursları var sen nerede oturuyorsun hani ismek komek gibi yerler var ya onlarda yararlı oluyor. Resimi başarabildiysen bırakma derim.

      Sil
    2. Ben teşekkür ederim tatlım :) Bende lisede grafik istedim ama dikişe de merakım olunca giyim okudum ikisini bir arada yürütmeye çalıştım , boş derslerimde grafik derslerine bile katıldım hocanın peşinden hiç ayrılmadım kurs versin diye :)) 3 yıl resim kursu aldım kısa zamanda çizimlerimle çekimlerimden bir kaçını yayınlamaya çalışıcam inşaAllah .. Nevşehir deyim ben öyle elimin altında herşey yok maalesef kendi kendime ilerlemeye eksiklerimi gidermeye çalışıyorum , resimde çok bir eksiğim kalmadı ama fotoğrafta oldukça fazla.. Okulun bitsin kursu senden alayım hocam ol :) Sevgiler :)

      Sil
    3. :) demek giyim üzerine okudun hee bende dikiş dikmek istiyorum öğrenmek istiyorum kendi tasarımımı yapmak istiyorummm :( ah ah.. hayallere girmeyeceğim şimdi :D azimlisin demek ki bak üzerine gitmiş başarmışsın maşallah :) estağfurullah :) elimden geldiğince tüyolar veririm sana ;) eksikleri de hallederiz Allah'ın izniyle :)

      Sil
    4. Aa ben de kocaelideyim :)
      Komekin fotoğrafçılık kursuna yazıldım ama aramadılar, ben de grafik tasarım kursuna gittim. Ortak özelliğimiz çok :)

      Sil
    5. aa gerçekten mi ama ben buna çok sevindiiimmm demek kocaelindesin negüzelll :) kursuna yazıldın ama aramadılar he onlar kaybetmişş :) olsun inşallah fotoğrafada ararlar bir daha ki dönem. bende o kadar kararsızım ki fotoğraf kursumu dikiş mi diye kararsızlıktan ikisinede yazılamamıştım zamanı geçmiştii :D ortak özelliğimizin olmasına da sevindim :) hoşgeldin bloguma gelmenle mutlu oldum :)

      Sil
    6. Fotoğrafçılık ve dikiş hayallerimdi, kendi çapımda yapıyorum artık napalım :) ben de yayınlarım ınsallah bı gun fotolarımı..
      Ben de memnun oldum :)

      Sil
    7. Büşracanım fotoda çok iyisin zaten, dikişe yazılsaydın keşke. Keşke demiyim, yazılırsın inşallah diyim :))

      Sil
    8. fotoğrafta eksik noktam o kadar çok kii.. dikişe inşallah yazılırım ya çok istiyorum. Bu arada bir yer ile konuştum gibi, terzi Almanya da eğitim almış bir abi belki yanında öğrenmek için kalabilirim yazın çok mutlu oldum buna daha kesin konuşulmadı tabi :)

      Sil
  7. Teknik olarak zayıflığı zamanla giderilebilir bir durum. Fakat zihniyetsizlik ne yazık ki kolay kolay tedavi olmayan bir durum. Fotoğraflar teknik olarak kötü olduğu gibi içerik olarak da vahşet verici. Kendinize yazık etmeyin. Adam gibi şeylerle uğraşın.

    YanıtlaSil