3/11/2013

Çeyrek çark :)

Selamun ALeyküm dostlaaarr :)

Bugün biricik arkadaşım Neslihan ile sema kursuna adımımızı atmış bulunuyoruz :) e bunun heyecanını yaşadık tabii :) sema kursuna gitmek istediğimden bahsetmiştim bir ara arkadaş cağızımın sayesinde. Sema kursumuzu aldığımız yerde bir güzel ki restore edilmiş eski bir konakta ( Saatçi Ali Efendi Konağında)  veriliyor kurs ,  o tarih kokan konakta birde semayı düşünün şimdi :) o maneviyatı insana nasıl huzur veriyor herkese tavsiye edebilirim bunu henüz ilk günümüz olmasına rağmen bizi iyi karşıladılar ısındık Allah'a şükür. Daha toyuz emme inşallah zamanla ilerleyeceğiz :) hocamız çeyrek çark ile başlattı çivisiz tahta üzerine tuz döküp onun üzerinde adımlarla dönmeye başladık aşama aşama ilerleniyormuş çeyrek çark , yarım çark , tam çark , çivili tahta , elleri açma , mesh ve sonra ise tennure giyiliyormuş. Allah'ım nasip etsin ilk günümüz çok güzel geçti inşallah devamı da gelir :)  Dualarınızı bekliyorum :) Bu arada konağın manzarasınıda söylemeden geçemeyeceğim kurs 17:00 ve 19:00 arası olduğu için tam havanın tatlı saatlari e konağında denize nazır bir manzarası oluncaaa değmeyin semanın keyfine :)  oy paylaştım rahatladım valla :) 

Allah'a emanet olun bol bool sevgi yolluyorumm
Kalın sağlıcakla :)

4 yorum:

  1. Maşallah diyorum, şahane bir kursa adım atmışsınız.
    Öyle güzel anlatmışsın ki orada ki huzur az çok tahmin edilebiliyor :)
    Hayırlı tamamlamak nasip olur inşallah.
    Manzarayı da çok güzel anlattın merak ettim doğrusu. İnşallah bir postta onun için yaparsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten çok güzel bir kurs :)
      Anlattığım o duygunun yanında karınca küçüklüğü kadar his verir inanın :) ben eski tarihi yerleri çok severim böyle bir yerde kurs almak tam bana göre oldu hem heyecan verici hem rahatlatıcı. Amin inşallah güzel duan için çok teşekkür ederim :) tabikii dee onun hakkında da post yayınlamak istiyorum ama bir post mu yoksa beş altı post mu bilemeyeceğim anlat anlat bitiremem herhalde :) ALlah'ım isteyenlere nasip etsin :)

      Sil
    2. Gönlüne göre olmasına çok sevindim, hem kursu hemde kurs verilen yeri sevmek hemde böyle güzel bir kurs için sevmek ayrı bir güzellik olmuş, maşallah :)
      O güzel postlarını sabırsızlıkla bekleyen biri varr :)

      Sil
    3. ALlah razı olsun canım :) ozaman bende sabırsızlıkla yazacağımm bugün kursum var yeni bir post gelebilirr :)

      Sil