7/18/2013

Yaradandan ötürü - rengarenk

Selamun Aleyküm 

Yaradanın yarattıklarını seviyoruz ya yaratandan ötürü işte sübhanallah güzellikleri karşımızda :)













          Hani güldense bir sürü bir sürü papatya getirsin bana yüreği güzel olan insan bu daha                                                                              etkileyici sanki.. :)










Güzel bir bahçem olsa içinde dolu dolu bu güzelliklerden olsaa güzel olmaz mı? orada oturup saatlerce izlesem onları birde elimde çayım tabii :)

Huzurlu yaşam versin Allah'ım bize dualarımızı kabul etsin inşallah :)

15 yorum:

  1. Harika fotoğraflar bunlaaaarr kaç kere dönüp dönüp baktım bilmiyorumm Yaradan güzel yaratmış görende ayrı bi güzel görmüş ellerine sağlık :) içim gitti resmen, bi gün benimde böyle fotoğraflar çeken bir makinam olur mu kii :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten mi takır tukur ay ben çok sevindim ama bunaa :) teşekkür ederim canım. İnşallah olur diyelim ama senin o makinen olmadan bile güzel çekiyorsun bunu biliyorumm :)

      Sil
    2. gerçekten çok güzeller bakıp bakıp duruyorum mezun olduğun zaman çektiğin fotoğraflar nasıl olur düşünemiyorummm. :)) Ben çok mes'udum şu an fotoğrafçılık okuyan birinden bunu duyduğumaaa ^.^

      Sil
    3. ah mezun olunca inşallah güzel çekimler yapabilen bir insan olurum :) estağfurullah ben neyim ki :) ama çekimlerini gördüğümde beğenmiştim ne diyeyim birde dikiş dikiyorsun tam benim kafa :)

      Sil
  2. subhanAllah, hepsi çok güzel bunların ;) duana kocaman ve yürekten bir amin derken, senin adının yanına kendiminkini de kattım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel değil mi Allh'ım ne güzel yaratmış renk geçişleri olsun asaletleri olsun :) o zaman bir bardak daha çay kayayım ben :) Allah kabul eder inşallah :)

      Sil
  3. Amiin, inşallah. Bu fotoğraflarla bir sürü hayal kurulur büşracanım :)
    Bende hayalotobüsüne katılıp duanın yanına ismini ve isimlerimizi ekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kurulur kurulur yaseminim o papatyaların içinde uzansak en sondaki ağacın gölgesinde de çay içelim güzel kokuları gelsin burnumuza :) bende bir amin diyorum ozaman:)

      Sil
    2. Ne güzel dedin :)
      Amiin, amin inşallah :)

      Sil
  4. Harika kareler yakalamışsın.. rabbimin ne güzel yaratmış...:)
    Duanada yürekten AMİİN! diyorum...
    blogunu takibe aldım. vaktin olursa bana da beklerim
    hayırlı ramazanlar...

    birbaliginduenyasi.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim , evet rabbim o kadar güzel yaratmış ki kusursuz , mutluluk veriyor bunlar :) Yürekten amin'in için çok teşekkür ederim :) tabii hemen geliyorum sana da hayırlı ramazanlar :)

      Sil
  5. Ben bunları görünce çektiğimi zannettiğim fotoğraflarımdan soğudum Büşra :) Harikasın Rabbim yolunu açık etsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah razı olsun :) ama bunlar çalışılmış fotoğraflar değil denk gelenler. Senin fotoğraflarında çok güzel soğuma daha fazla ısın ki o güzel şeyleri gören gözlerin daha ışıl ışıl görsün güzellikleri :)

      Sil
  6. İnşaallah hayırlı dualarınız kabul olsun.

    YanıtlaSil