7/13/2013

Kırmızı kloş etek

Selamun Aleyküümm

Eveet bu gün kendi diktiğim etekle karşınızdayıımmmmmmm :) Sonunda ufaktanda olsa ortya birşeyler çıkartıyorum şimdi tamamen bana aittir dikişi kesimi demek isterdim tabii ki de.. diyemiyorum ama inşallah birgün diyeceğim :) fermuarını ve uç katlamasını annem yaptı daha önce hiç fermuar dikmemiştim çünkü birde kloş eteklerin ucunu katlamak bana çok zor geliyor :S etekte tek korktuğum yer bu sanırım. Neyseciğime geleyim kırmızı eteğime geçen kumaşlarını göstermiştim henüz kırmızısı sonuçlandı siyahı bildiğiniz gibi duruyor :)  burda bahsetmiştim Sonuç ise


 Kemerinin fotoğrafını çekmeyi unutmuşum kemerinde dikişler geçiyor sırayla e benim elimden çıkınca o dikişler biraz yamuk görünüyor ama yamuk değil yaniiiii :))p


 

                                         
     Beline çıtçıt bastırttım acemiliğimden:) sonradan birazcık pişman olsam da birdahaki sefere artık düğmeye kumaş kaplattırmayı düşünüyorum.

 

                                               Gün sonunda çekilen bir fotoğraf

 
Nasıl olmuş eteğim? Acemiliğimi belli eden bir hata varmı :)
 

18 yorum:

  1. hahah bian kendimden utandım :D ben henüz doğru düzgün kendime şöyle giyip gezeceğim birşey değilim :) Yani diktim ama kim güzel olmuş dediyse bedenide uyuyorsa verdim :) Şimdilerdeyse başka işlerin peşinde koşturmaktan dikiş dikemez oldum :) Ama görünce imrendim ne güzel olmuş,güle güle savura savura giy :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen dikebiliyorsunda giyemiyorsun ben dikemediğim halde giyiyorum yamukta olsa eğride olsa giyiyorum :D sende okadar güzel yapmaa :) doğrusu yaptığın birşeyi insanların beğenmesi daha bir mutluluk verici olabilir. o başka işler varya bende onların peşindeyim istediğim gibi zaman ayıramıyorum bu eteği üç hafta öncesnden bitirdim ama bak anca gösterebiliyorum :) savura savura giyeceğim teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Ne acemliği? Şahane olmuş. Renge hayran değil aşık olunur zaten. Allah bilir daha ne marifetler var sende, maşallah Büşracanım :)
    Annem de böyle bana destek olsa ohooo neler yapmıştık neler ama nerdee..
    Ayrıca fotoğraflarına da bayıldım, özellikle 3. sıradakine ne kadar zarifsin maşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaseminim anne eli değmese böyle sonuç çıkarmıydıı :) hayatımın ilk kırmızı eteği kırmızıda aşkın rengiyse geçmiş olsun :) benimde bilmediğim bir marifetlerim çıksa keşke :) annem bana demiyorki yapalım diye günlerce başını yiyorum etek yapalım etek yapalım anne hadi napsın mecbur kalkıyor :D teşekkür ederimm ama sen öyle deyince mutlu oldum benn :)

      Sil
  3. ben dikişden anlamam bence gayet güzel gözüküyor.ama son fotoğraf hepsinden güzel :) eline sağık canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :) bende anlamazdım dikişten :)

      Sil
  4. Elleine sağlık canım harika olmuş özellikle düğmeler çok hoş durmuş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o konuda biraz tereddütüm vardı teşekkür ederim fikrin için :)

      Sil
  5. çok güzel olmuş ya çok özendim kursa başlamak hep aklımda var olan şey. İstek var da henüz ortada bir icraat yok maalesef ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :) kursa başlamak benimde isteğim ama okulum olduğu için zamanım uymuyor :( istek olduktan sonra olur inşallah :)

      Sil
  6. Açılışı çok güzel yapmışsın, gerisi de gelir inşallah :)

    YanıtlaSil
  7. Çook güzel olmuş, Kombine de bi ayrı bayıldım çok hoş görünüyorsunuzzz, güle güle eskitin :))

    YanıtlaSil
  8. haha, sizin yüzünüzden bunalıma girecem! Allah'tan annem görmüyor bunları, yoksa yaşıtların yapıp giyerken, sen düğmeni bile bana diktiriyorsun muhabbeti alır başını gider ;)
    ama bunları görünce çok fena gaza geliyorum, bir gün inşaAllah.. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) güldürdün beni hayalotobüsüüü , bende göre göre gaza geldim ve en son durum bu iştee :)seninde sonun bu tarz olabilir sana da bir gün inşallah diyorum bende :))

      Sil