6/06/2013

Acil yardım :(

Selamun Aleyküm..

Blogum da benim için büyüük bir sorun yaşıyorum yorum yazamıyorum kendi blogumu açmak için tıkladığımda google+ hesabım açılıyor yorumlarınıza da bu yüzden cevap veremiyorum başka bloğa da yorum bırakamıyorum çok can sıkıcı bir olay kaç gündür böyle, yorum yazdığımda profil seçin diye uyarı geliyor ve yorum gönderilmiyor. Başına daha önce gelmiş olan ya da bir bilgisi olan yardım edebilir mi lütfen? :(

9 yorum:

  1. profil seç bizde de çıkıyor arada panik yapmana gerek yok hangi hesabı kullanıyorsan onu seç...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorun profil seç butonuna basamamamdaydı zaten yardımın için teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Bana da aynı şey oluyordu internet explorer kullanıyordum dediğin gibi yorum filan yazamıyordum sonra google chrome dan beri denedim orda sorun olmuyordu. Sende Chrome dan beri dene yada başka ne kullanıyorsan ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende google chromedan giriyorum hep şimdi explorerden deniyorum inşallah olur ama ne demek oluyor bu durduk yere anlamadım.Çok teşekkür ederim bu arada :)

      Sil
  4. Sistemler böyledir :p
    Aç kapa yöntemi, explorer olmuyorsa chrome veya firefox kullan yöntemi :)
    panik yapma yeter :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D ah bu sistemler alışkanlıklarımdan vazgeçmek zordur benim için şimdi chromdan vazgeç explorere alış ohoo.. :)

      Sil
    2. Benim de google chrome'da sorunlarım oluyor. Blogla ilgili değil ama durup dururken hata verip kendisini kapatıyor. Sonra tekrar açıyor falan. Belki de bilgisayarımda sorun vardır.

      Sil
    3. bilgisayarla alakalı olabilir evet. BEn bu sorunu yaşayınca sağolsun elma şekerinin yardımıyla explorerden girmeye başladım oda dediğin gibi sorun veriyor programı sonlandır yada çözüm ara vb. bizi rahat bırakmayacaklar anlaşılan :)

      Sil