4/29/2013

ters ışık çalışmaları

Selamun Aleyküm blogumun ailesii :)

Her geçen gün yeni yeni çok güzel arkadaşlıklar ediniyorum buradan o kadar mutluyum ki anlatamam :) Allah'a şükür.. Yeni ödevim ters ışık hocaya teslim etmeden önce sizlerin huzurunda sergileyesim geldi :)
































iyi kötü yorumlarınız benim için çoook önemli beklerim.. :)

Allah'a emanet olun :)

14 yorum:

  1. çok hoş gözüküyor fotoğraflar :()

    YanıtlaSil
  2. En sonda ki iki fotoğraftan sonra kesinlikle en yüksek notu almalısın.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederimm :) bakalım göreceğiz senin gibi düşünse keşke hocada :)

      Sil
  3. Hepsi birbirinden hoş. Özellikle de son fotoğrafa bittim.Hazır buralardasın bu fotoğraftan bende isterim. :) Bu arada Kocaeli'de yaşayan bloggerlarla tanıştıkça bende çok mutlu oluyorum. :) Önceden İstanbul'da Rize'li birilerine rastlayıp,tanıştıkça seviniyordum nedense. Şimdi ise buralarda aynı duyguları hissediyorum. Rabbim güzel insanlarla tanışmayı nasip etsin hepimize inşallah. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) seve seve yapabilirim bunu benimde modele ihtiyacım vardı :) inanır mısın çok farklı bir duygu çok güzel bir mutluluk benim içinde :) ALlah'ım daha fazla karşılaştırsın o zaman mutluluğa her zaman ihtiyacımız var :) Ve çok yakınız mevki olarakta. Amin inşallah :)

      Sil
  4. ay bayıldım fotoğraflara sen mi çekiyosun? ben de meraklıyım bu konulara, bu arada Kocaelili olduğumu daha önce söylemiş miydim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim. Evet fotoğrafları ben çekiyorum doğrusu çekmeye çalışıyorum ALlah'ın izniyle :) evet kocaeli'den ilk tanıdığım sensin :) bir önceki yorumunda söylemiştin ve bende çok mutlu olmuştum :)

      Sil
  5. Uff şu fotoğrafçılıkla ilgili ders almak istiyorum :) makinem prof ama bi çok şeyi bilmiyorum .
    Bana göre fotoğraflar çok güzel tabi hoca gözüyle bakmak ayrı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. makine profesyonel olsa da içeriğini bilmeyince zevkli gelmiyor pek fotoğraf çekmek ama bir öğrenince makineyi öyle bir istek geliyor ki. bir an önce makinede değer vermeleri ve içeriğini öğrenmeni tavsiye ediyorum her şey daha zevkli gelecek o zaman :)

      Sil
    2. teşekkür ederim fotoğrafları beğenmeniz benim gibi acemi biri için inanılmaz bir mutluluk :) Hoca gözüyle hiç bakmayalım bence baktığımız göz gayet iyi :P

      Sil
  6. Tek kelimeyle BAYILDIM :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten mi teşekkür ederim arkadaşım benimm ne kadar yetersiz olsamda:) bu yorumları gördükçe daha bir şevkle öğreneceğim fotoğraf çekmeyii :)

      Sil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil